Wil je je fulfilment uitbesteden?
Bij al onze fullservice oplossingen hebben we jouw E-commerce succes voor ogen. Want logistiek en E-commerce gaan hand in hand. Hoe complex en specialistisch jouw direct marketing, marketing automation en fulfilmentwensen ook zijn, we gaan graag voor je aan de slag.
Eén adres voor al jouw Direct Marketing en Fulfilment activiteiten
MINC is gespecialiseerd in fulfilment, ofwel order logistiek voor bedrijven, (r)etailers en webwinkeliers. Wij zorgen voor de logistieke afhandeling van B2C en B2B orders. Dit houdt in dat wij je producten of materialen op voorraad nemen & beheren, orders picken, bestellingen verzendklaar maken en aanbieden aan de gewenste vervoerder.
Al deze logistieke werkzaamheden combineren we met de productie van Direct Marketing materialen zoals Direct Mailings, Web-to -Print en Marketing Automation oplossingen.
De resultaten maken we inzichtelijk met duidelijke meestal realtime te genereren marketingrapportages zodat je jouw activiteiten kunt bijsturen op het moment dat dit nodig is.
Lees meer op onze website of neem contact op met Johan Maring voor een vrijblijvend advies
Waarom MINC?
Door de fulfilment conform jouw wensen uit te voeren ontzorgen wij marketeers en ondernemers in logistieke vraagstukken. MINC your business!!
Wij - de mensen van MINC - zijn de spil in de processen om jouw en onze doelstellingen te realiseren. Je mag ons zien als het verlengstuk van jouw organisatie. Stuk voor stuk betrokken, deskundig en met plezier in het vak. Zodat jouw opdrachten tot in de perfectie worden uitgevoerd. Afspraken nakomen is daarbij ons devies, korte communicatielijnen en op maat gemaakte software systemen ons middel.
Voordelen
Fulfilment uitbesteden aan MINC levert je veel concrete voordelen op:
- kosten worden variabel, controleerbaar en inzichtelijk;
- serviceniveau stijgt; bijvoorbeeld: vandaag besteld is morgen in huis. De verpakking is altijd op maat en door gebruik te maken van ons callcenter is jouw bedrijf goed bereikbaar
- flexibiliteit neemt toe; fluctuaties in vraag naar jouw producten worden door MINC ‘opgevangen’
- continuïteit verbetert; tijdens ziekte en vakantie verstuurt MINC jouw producten of materialen
- duidelijke online rapportages; waardoor je continue volledig op de hoogte bent
- expertise; MINC heeft 20 jaar ervaring. Wij kijken altijd verder dan jouw eerste vraag zodat we je kunnen ont-zorgen op de manier die bij jou past. Daarnaast heeft MINC partnerschappen met verzendpartijen zoals PostNL, Sandd en Fedex. De voordelen die dit biedt spelen we aan jou door.
- inzicht in zending; middels track & trace zijn je bestellingen te allen tijde te traceren, dit kunnen we ook aan je klant (laten) communiceren.
Wees welkom!
Ons bedrijf heeft een open karakter. Je bent van harte welkom om de stellingen en pick & pack locatie waar jouw producten opgeslagen liggen te bekijken en te controleren. Ook is het mogelijk om het hele proces een keer te volgen zodat je exact weet hoe jouw producten zich door onze organisatie ‘bewegen.’
Meer weten? Bel Dick Ploeg of Johan Maring via 0297 230 310 of mail info@minc.nl.